Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook
Nyhedsbrev
Der er 11 varer.

Borddækning med sjæl

De 4 årstider tilbyder et stort udvalg af personlige og smukke artikler til borddækning til hele landet. Når du skal have gæster derhjemme eller i sommerhuset, er der intet til at skabe stemning og hygge som et sjælfuldt dækket bord til at komplimentere den gode mad. Vi tilbyder alt i romantisk og klassisk borddækning som glasopsatser, vintage-bestik og smukke duge, ligesom vi tilbyder en række frække og moderne indslag til borddækningen i spændende materialer.
Den nordiske stil med markante materialer som marmor, træ og kobber er i centrum i borddækningen i disse år, og vi tilbyder et udvalg af udstyr til borddækning fra populære mærker. Står du og mangler en værtindegave eller bare en ekstra forkælelse til en, du holder af, er en luksuriøs dug eller en af vores smukke kageopsatser ofte et hit.

Gå ikke på kompromis med borddækningen

Når gæsterne er ankommet, maden simrer på komfuret og vinen trukket op, er borddækningen ofte det sidste prik over i'et, der sikrer en uforglemmelig aften. Har du særlige ønsker til en romantisk og personlig borddækning, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores udvalg af borddækningsudstyr er større i vores fysiske butik, og savner du noget, har vi det sikkert på lageret. I De 4 Årstider er vi altid på udkig efter spændende udtryk, og vi har altid nye idéer til inspirerende borddækning.