Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook
Nyhedsbrev

Salgs- og leveringsbetingelser

Sikker betaling

Betaling med betalingskort og bankoverførsel kan foretages trygt. Ved betaling med betalingskort viderestilles til quick pay, som er certificeret af PBS til at udføre online betaling. Du kan også vælge at betale med bankoverførsel, så sender vi din ordre så snart vi har registreret din indbetaling. Du kan lave bankoverførsel i din bank eller fra din pc i netbank, hvis du har en sådan.

Hurtig levering

Ordrer leveres med GLS eller Post Danmark. Levering koster fra 59 DKK. Du kan også afhente det bestilte i butikken De 4 Årstider Nørregade 23 Aalborg (gratis). Alle bestillinger håndteres så vidt muligt samme dag. En bekræftelse på ordren vil altid blive afsendt til din emailadresse. Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage, fra betaling er registreret (med mindre andet aftales), til du får den med posten. Den oplyste leveringstid er i antal hverdage (mandag-fredag).

Fortrydelsesret og ombytning

Fortryder du, mod forventning, et køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelse returnere varen til butikken. Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering af en vare skal denne altid være i væsentlig sammen stand og mængde som da den blev sendt og i original emballage. Det er dog ikke et krav, at emballagen er ubrudt. Pakker returneret på efterkrav accepteres ikke. Ved returnering krediteres den pris, køber har betalt for varen. Der skal altid vedlægges en kopi af ordrebekræftelsen/faktura.

Sikkerhed - behandling af personlige oplysninger

Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

Garanti/reklamation

Der ydes minimum 2 års reklamationsfrist fra købsdato med mindre andet er angivet. Garantien dækker alle fabrikations- og materialefejl. Reklamationsfristen bortfalder hvis fejlen er opstået som følge af forkert anvendelse, hærværk, slid eller uautoriseret reparation. Reklamationsfristen bortfalder ligeledes hvis evt. garantimærke er brudt. Hvis varen er defekt, transportskadet eller vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt kontakte os og melde fejlen. Så vidt varen er gået i stykker under transporten, skal du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til den instans, som har stået for leverancen (f.eks. Post Danmark). Ved garantireparationer skal en kopi af købedokumentation medsendes.Reparation af en vare foregår typisk på producentens værksted. Såfremt du indleverer en vare til garantireparation, hvor der ikke kan konstateres nogen fejl, vil du blive debiteret et eftersynsgebyr samt forsendelse. Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles De 4 Årstider rimelig tid efter det tidspunkt, hvor du har opdaget fejlen. Du skal altid tage kontakt til os inden en vare returneres for at få oplysninger om hvor varen skal sendes til, og kontrollere at garanti stadig er gældende.

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl, ændringer i produkternes specifikationer samt for udgåede varer. Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. 25% moms.