Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook
Nyhedsbrev
Der er 4 varer.

Kludetæpper, der spreder hygge

Har du overvejet et kludetæppe til dit hjem? Når man dyrker den nordiske stil med rene, hvide linjer, er det vigtigt at passe på, at udtrykket ikke bliver for køligt. Kludetæpper eller skind bløder stilen og og tilfører din bolig hygge og personlighed uden at gå på kompromis med stil eller kvalitet. Vi sælger charmerende kludetæpper og skind til hele landet til fornuftige priser, og uanset om du vil markere en hyggekrog eller beskytte gulvet, kan du finde et produkt, der passer ind i en eksklusiv og personlig stil.
Kludetæpper er et traditionsrigt tæppe i Danmark, og det er en god måde at sikre, at stofrester ikke går til spilde. Samtidig danner stofferne et farvespil i kludetæppet, som liver gevaldigt op i hjemmet, og det er derfor ikke mærkeligt at kludetæppet er en tidløs favorit i indretningen.

Charmerende kludetæpper løfter stilen

Foretrækker du at indrette med skind frem for kludetæpper, har vi også et udvalg af kvalitetsskind til fornuftige priser. Vi har for eksempel smukke lammeskind, gedeskind og rensdyrskind fra Finland, som passer perfekt ind i den moderne indretning, hvor de naturlige materialer er i højsædet. Kombiner med naturtræ og enkle, lette møbler for at understrege stilen.
Vi har mange forskellige farver og størrelser af kludetæpper, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ikke lige ser den ønskede variant på vores hjemmeside.