Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook
Nyhedsbrev
Der er 6 varer.

Hængekøjer - Romantik til dit hjem

Slap af i haven eller på terrassen med en smart hængekøje i moderne eller nostalgisk design. Hængekøjer er en god måde at flytte rigtigt ind i haven om sommeren og huske sig selv på at bruge naturens mange muligheder. Hænger du en hængekøje op mellem yndlingstræerne i haven, kan du være sikker på, at det nok skal blive din nye, bedste krog at koble af i. Medbring en god bog og et glas hyldeblomst eller hvidvin, og så er sommerstemningen sikret.

Kom tættere på naturen med en hængekøje

En hængekøje er et fleksibelt møbel, som nemt og hurtigt kan tages ned igen eller flyttes med i sommerhuset. Hængekøjer fylder kun lidt i bilen, når de er foldet sammen, og du kan sågar have dem med på campingferien eller i kolonihavehuset.
De 4 Årstider sælger hængekøjer til hele landet, og vi har nøje udvalgt de typer, som vi ved fungerer. Vi har blandt andet en romantisk model med hæklede kanter i kanvas, som understreger den idyliske sommerstemning, der automatisk følger med en hængekøje. Er du mere til funktionelt design, har vi en i råhvidt bomuldskanvas, som er kstra nem at pille ned og hænge op igen. Vores udvalg opdateres løbende, så hold øje med webshoppen. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du efterspørger noget bestemt indenfor hængekøjer.