Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook
Nyhedsbrev
Der er 3 varer.

Vintage & nostalgi til hjemmet

Hos De 4 årstider køber og sælger vi vintage som for eksempel ældre kaffestel, sølvbestik, indretning og andre vintage-produkter med unik historie. Der er stor efterspørgsel på vores vintage, så det er ikke altid, vi når at få det hele på hjemmesiden. Du er velkommen til at komme ned i butikken og tage et kig på vores vintage-varer, eller ringe og spørge, hvis du efterspørger noget særligt vintage.

Vintage giver personlighed til indretningen

Holder du af skæve og anderledes effekter med historier, er det en god ide at indrette med vintage. Vintage-effekter som for eksempel gamle apotekerflasker, smukke kaffestel eller en globus kombineret med en ren og nordisk indretning eller et strejf af industrielt design giver en smuk effekt og fremhæver historien i de unikke produkter. Kombinér for eksempel ældre vintage-genstande som ure, apotekerflasker eller en ældre globus med vaser i moderne design. Du kan også lave en udstilling af gamle porcelænsstel på en moderne kobberopsats eller på en naturlig træskive. Kun fantasien sætter grænser.
I De 4 årstider er vi altid på udkig efter spændende vintage, og vi rådgiver gerne, når du står og skal købe en personlig gave, eller blot mangler inspiration til vintage i hjemmet. Vi har en politik om tilfredshed eller pengene retur, så du trygt kan investere i vintage hos os uden at frygte skuffelser.